Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nokia N97 Vlastnosti výrobku * Tento odemknout mobilní telefon je kompatibilní s dopravci GSM jako AT & T a T-Mobile. Ne všechny nosné prvky mohou být podporovány. To nebude fungovat s dopravci, CDMA, jako Verizon Wireless, ALLTEL a Sprint. * Unlocked Quad-band GSM mobilní telefon kompatibilní s frekvencích 850/900/1800/1900 a USA / Mezinárodní 3G kompatibilita přes 850/1900/2100 UMTS / HSDPA včetně GPRS / EDGE schopnosti * Flip-out plnohodnotnou QWERTY klávesnici, A-GPS a aplikace Nokia Maps, Wi-Fi sítí, Bluetooth stereo hudby, 32 GB interní paměti, rozšiřitelné pomocí microSD * Až 9,5 hodiny hovoru GSM času (6 hodin na 3G, až 430 hodin (17.9 dní) v pohotovostním režimu * Co je v kolonce: Nokia N97, Baterie Nokia (BP-4L), cestovní nabíječka (AC-10U), propojovací kabel (CA-101), sluchátka (AD-54, HS-45), nabíječku, adaptér (CA - 146), čistící hadřík Záruka / Návrat politiky ................... Spokojenost zákazníků je náš cíl # 1. Stojíme za každý výrobek, které prodáváme. Nabízíme 3 dny záruku vrácení peněz Výrobek mínus dopravy manipulační poplatek lze returnedwithin 3 dnů od nákupu., prodám, na prodej,Brand Nokia N97 32GB Smartphone Unlocked, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace