Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů TAG HEUER MERIDIST

Repliky Breitling, Omega, IWC, Tag Heuer - třída A

Repliky Breitling, Omega, IWC, Tag Heuer - třída A

2009-02-09 12:05:02

K nerozeznání od originálu - replika třídy A! Nejkvalitnější dostupné repliky značek Omega, Tag Heuer, Rolex, IWC, Breitling ,Ferrari, Panerai Luminor, Porsche Design a dalších. Švýcarské strojky ETA(7750, 2836...), automatické/natahovací - nikoli quartz, tělo z kvalitní slitiny, voděodolné, velikost/váha jako originál. Ceny v rozmezí 13 - 17 000kč. Cestuji po ČR - upřednostňuji vše osobně. Odkaz na fotodokumentaci a popis zašlu obratem. Volejte a pište kdykoli!

Breitling, Omega, Tag heuer, Rolex replika

Breitling, Omega, Tag heuer, Rolex replika

2009-02-09 12:08:30

Nabízím na prodej kvalitní hodinky Breitling, Omega, Tag Heuer, IWC, Rolex, Panerai, Ferrari, Porsche design, Bvlgari, A.Lange a Sohne, Cartier, MontBlanc, Patek Phillipe a další. Jedná se o nejlepší repliky v kvalitě B(výběr). Přesně jdoucí a spolehlivé strojky Seiko a Myiota, odolná povrchová úprava, kožené/kovové pásky, VŠECHNY ODZKOUŠENY! Ceny v rozmezí 2500 - 3500kč. Jezdím služebně po ČR, osobní schůzka/dobírka. Přesné informace k hodinkám a odkaz na detailní fotodokumentaci rád pošlu na požádání. Volat a psát na e-mail můžete kdykoliv, odpovím ihned!

VERTU vs. Tag Heuer

VERTU vs. Tag Heuer

2009-02-13 18:55:12

Nová limitovaná edice luxusního a stylového telefonu švýcarského výrobce hodinek. Neúprosný svět konkurence je totiž tvrdý, všeobecný trend speciálních edicí mobilních telefonů se stává mánií, ale pro nás koncové klienty je tento tlak zlatým pozlátkem… Meridiist se povedl, není to žádný rozmazlený frajírek, ale opravdová těžká váha s ryze funkcionalistickým designem Jedna se o naprosto luxusni telefon. Nejedná se o originální přístroj. Funkce a vzhled jsou identické s originálem. Doporucena cena u vyrobce je 24.990,- Zde jen za 13.000,- Zbozi bude doruceno do 3-5 dnu po doruceni platby na nas ucet. ( staci zaloha 50% jako jistota vaseho zajmu). V pripade dotazu piste na email: mobile.star@seznam.cz nebo volejte: 773 490 074

TAG HEUER MERIDIST

TAG HEUER MERIDIST

2009-10-03 15:45:56

Prodám luxusní mobilní telefon tag heuer meridist v černé kůži, stainless steel obal, titanium, rozměry: 112mm x 46mm x 15.5mm, Hmotnost: 155g, 2 lcd panely, 2 baterie hodiny apod.

Repliky Breitling, Omega, Tag Heuer

Repliky Breitling, Omega, Tag Heuer

2010-10-04 11:56:27

Luxusní repliky hodinek špičkových značek jako Breitling, IWC, Rolex a dalších. Kvalitní zpracování, automatický nebo bateriový strojek, minerální sklíčko více informací na pořádání na tel.: 776 858 297, osobní předání jezdím po ČR

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám luxusní mobilní telefon tag heuer meridist v černé kůži, stainless steel obal, titanium, rozměry: 112mm x 46mm x 15.5mm, Hmotnost: 155g, 2 lcd panely, 2 baterie hodiny apod. , prodám, na prodej,TAG HEUER MERIDIST, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace