Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů htc G1 android

HTC G1 Google Android barva bílá

HTC G1 Google Android barva bílá

2009-03-03 08:47:59

Nový, nepoužitý, originální balení, SIM odblokován, možno použít jakoukoliv SIM-kartu, T-Mobile brand (malý nátisk). Kontakt pouze přez e-mail. Cena bez poštovného.

htc G1 android

htc G1 android

2009-05-06 09:59:11

prodat htc g1 od t-mobile ma dotykovej display, qwerty vysuvnou klavesnici, 2gb karta, +prislusenstvi,jeto hordne dobrej mobil na internet je od googlu, ja osobne sem s timto mobilem moc spokojeny ale pracuju na strechach a nemuzu ho tam nosit abych ho neznicil tak potrebuju jiny dovod prodeje...¨

Prodám G1 android

Prodám G1 android

2010-12-08 22:08:01

Polyfonní vyzvánění, E-mail, Diktafon, Fotoaparát/Kamera, Slot na paměťovou kartu, MP3 real tones, Videohovory, GPS, S dotykovým displejem, Zoom fotoaparátu, Qwerty, Videohovory, Síť 3G,barva černá, v záruce nepoužívaný, stáří 7 měsíců, nabíječka,záruční list, CD manuál, sluchátka s ovládáním- Organizační funkce - e-mailový klient, sdílená paměť pro SMS a položky v telefonním seznamu, kalendář, úkolovník, poznámky, kalkulačka, časovač, stopky, opakovaný budík,.. - Multimédia - 64-hlasá polyfonie, hudební přehrávač (podpora formátů AAC, AAC+, AMR-NB, MIDI, MP3, WMA, WMV), FM rádio s RDS - Přehrávač videa (podpora formátů 3GP, MPEG), Java 2.0, internetový prohlížeč, Google Maps - Bluetooth® 2.0 s EDR a A2DP profilem, Wlan Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g - 3.5 mm jack na sluchátka, konektor HTC ExtUSB (11-pin mini-USB 2.0) - Slot na micro SD karty s podporou SDHC - Operační systém Google Android v češtině a intuitivní uživatelské rozhraní - Vysouvací QWERTY klávesnice, trackball - 3,2"

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

prodat htc g1 od t-mobile ma dotykovej display, qwerty vysuvnou klavesnici, 2gb karta, +prislusenstvi,jeto hordne dobrej mobil na internet je od googlu, ja osobne sem s timto mobilem moc spokojeny ale pracuju na strechach a nemuzu ho tam nosit abych ho neznicil tak potrebuju jiny dovod prodeje...¨, prodám, na prodej,htc G1 android, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace