Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám novou power bank přenosnou dobíjecí nabíječku pro většinu telefonu, tabletu a další elektroniky viz popis: Pokud často používáte smartphone či tablet, stane se záložní zdroj energie Vaším neocenitelným pomocníkem. Výhody: + Kompaktní rozměry. + Informační LED dioda. + Kompatibilní i s produkty Apple. Tato externí baterie Powerseed je vzhledem ke kapacitě 2400 mAh ideální pro dobíjení smartphonu (menší chytrý telefon zvládne dobít až dvakrát na 100% kapacitu). Navíc skvěle poslouží i pro nabíjení GPS navigací, mp3 přehrávačů a dalších přístrojů, které se nabíjí přes rozšířený USB port (micro, mini i plné USB). Dobíjet zvládne dokonce i produkty Apple iPhone, iPod či iPad. Díky svým opravdu malým rozměrům, se power banka PS-2400E vejde opravdu téměř všude. Na cestách vám nebude nijak překážet, ani zabírat místo. Samozřejmostí jsou nejrůznější funkce ochrany - ochrana proti zkratu, ochrana proti přepětí, ochrana proti přebíjení a ochrana proti nadměrnému vybití. Rozměry ak, prodám, na prodej,Přenosná power bank externí baterie, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace