Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím zcela NOVOU GPS navigaci (s funkcemi MP4 a MP3 přehravače) Nejnovější mapy ze 2 čtvrtletí 2010 Jedná se o nový model 2010, který oproti předchozímu modelu má výkonnější 500MHz procesor - což značne zrychluje práci s mapami např. při přepočítávání trasy a dokonalou češtinu v menu navigace. Obsahuje podrobné mapy například: CZ, SK,Chorvatsko, Bulharsko, Slovinsko, Rakousko, Německo,UK, Itálie a hromadu dalších celkově 46MAP! K navigaci přikládám záruční list se zárukou 12měs a garanci 5dnů na vyzkoušení zboží. GPS TopTech 4,3" což je 11cm uhlopřička dotykového LCD. Velmi jednoduché ovládání!Možnost nastavení upozornění na radary, překročení rychlosti. Podpora řazení do pruhů. Velice pěkné zpracování s hliníkovým plátem na přední straně. V navigaci jsou nejnovější podrobné mapy 46států -celá EVROPA,POI body - což jsou body zájmu např. obchody, benzinky,kina, RADARY. Veškeré ovládání v češtině zvládne i laik! Přístroj umí přehrávat FILMY (i divx,avi...), MP3, fotky, texty. Výběr z, prodám, na prodej,Nová GPS-nejnovější mapy ze 2čtvrtl, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace